Produkter for gardesana rør (13)

Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Rød Gravitasjonsvin

Rød Gravitasjonsvin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Guarana - pulver

Guarana - pulver

Naturlig guarana pulver Netto vekt: 50 g Energiverdi per 100 g: 590 kcal Holdbarhet: 12 måneder
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denne familieeiendommen tilhører Souille de Pedro-familien siden 1852 og ligger i den øvre delen av Mazeyres-feltet (vest for Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var den første vinen som ble servert under den første transatlantiske overfarten på skipet "FRANCE" til New York i 1962.
Tørkede rødbeter - HoReCa

Tørkede rødbeter - HoReCa

Historien om rødbeter strekker seg over mer enn 2000 år. Denne rotgrønnsaken er den mest vanlige blant grønnsaksavlinger. I tørket form kan den lagres i lang tid. Bruken er lik bruken av ferske rotgrønnsaker. Som med alle tørkede produkter, gjenoppretter den raskt sine egenskaper når den kommer i kontakt med væske. Bruk til Supper, sauser, kjøtt, marinader, fjærfe-retter, ris- og grønnsaksretter. Smak søt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 9,0 Fett (g / 100g)… 0,5 Karbohydrater (g / 100g)… 54 Energiverdi (kcal / 100g)… 260
Pakking for Grøt

Pakking for Grøt

I vårt tilbud finner du emballasje for ulike typer gryn, som bokhvete-, bygg-, hirsegryn, semulegryn osv. Avhengig av bruken tilbyr vi semi-transparente emballasjer som gjør det mulig å presentere varene, eller helt trykte emballasjer med et beskyttende lag som beskytter mot sollys. LDPE med antistatiske tilsetninger har en gunstig innvirkning på emballasje av støvete produkter. DE BRUKTE STRUKTURER: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Burgundervin Hvit - Saint-Véran

Burgundervin Hvit - Saint-Véran

Vinhus: Helt sør i Bourgogne, på grensen til Beaujolais, strekker området for appellasjonen seg utover landsbyens grenser. Landsbyen Saint-Vérand har et "d", men appellasjonen har ikke det, da den høstes fra seks landsbyer. Den ble etablert i 1971, og er den nest siste appellasjonen som ble tildelt i Mâconnais-regionen. Vinproduksjon: Jord: en jura-kalkstein som forsterker de kalkholdige lagene i Côte d'Or, ideell for Chardonnay. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 70 til 80 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: bevisst lav, mellom 35 og 40 hektoliter per hektar avhengig av året. Små druer med høy konsentrasjon av sukker. Vinifikasjon: Veldig lang vinifikasjon, kald (mellom 15 °C og 20 °C). Lagring: 20 % lagring på eikefat fra 3 til 5 vin. Resten av lagringen skjer i tank i 6 til 8 måneder på fine bunnfall.
AMARENA dekorasjon

AMARENA dekorasjon

Pakking 3 kg Kartong 2 x 3 kg Dosering etter ønske
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

I hjertet av et bevart naturlig miljø, på åsene i Aspres. Domaine Rossignol lager nøye viner for hånd.
Burgund Chardonnay

Burgund Chardonnay

Krystallklar farge. Aromer av sitrus, hvite frukter (pære) og steinfrukter (vinfersken), hvite blomster (hagtorn). Blomsteraktig og fruktig, ganen er rund og saftig med en livlig ettersmak.
Chénas - I Nirvat

Chénas - I Nirvat

Nettstedet: helt nord i Beaujolais-regionen, en av de ti cruene i appellasjonen. Det er lillebroren til Moulin à Vent. Historie & tradisjon: Serein som sitt granitterroir, elegant som eikeskogen den skulle ha erstattet, sies det at Chénas vet å vekke ganen med krydrede smaker. Svært ettertraktet, er det den mest 'sjeldne' av Crus du Beaujolais. Vinproduksjon: Jord: Rosa granitt Plantetetthet: 9 000 planter/ha for å kontrollere vigøren til druesorten. Beskjæring: Goblet, veldig kort, gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Vinifisering: Høsting: Håndplukking. Metode: Tradisjonell Beaujolais, semi-karbonisk, hele klaser. Maceration: 6 til 10 dager. Lagring: I tank. Smaking: Rød bigarreau med vakre fiolette refleksjoner, denne cuvéen frigjør komplekse dufter av røde frukter og solbær, ledsaget av nyanser av mandel. Etter en klar angrep, fyller vinen hele munnen.